Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

10 ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

 

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι τσάντες (shopping bags)  για τα ψώνια μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση; Μερικοί γνωστοί σχεδιαστές είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν πρωτότυπες τσάντες για ψώνια. Φαίνεται ότι κάθετι που ένα δημιουργικό μυαλό προσεγγίζει μετατρέπεται σε χρυσό. Είναι προφανές ότι αυτές οι καταπληκτικές, πρωτότυπες τσάντες είναι ακόμα ένας τρόπος για να δώσουν έναν ευχάριστο τόνο στη ζωή μας. Όταν είσαι "ανοιχτός" η δημιουργικότητα των άλλων μπορεί να σε εκπλήξει. Είσαι αρκετά έτοιμος να προσπαθήσεις να πρωτοτυπήσεις και εσύ; Εάν προσφέρεις στον κόσμο και τη δική σου δημιουργία ίσως να πάρεις για αντάλλαγμα αιώνια ευγνωμοσύνη. 


Άουτς, ευτυχώς που δεν πρόκειται για πραγματικά μαλλια!

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των τεμπέληδων και αναβλητικών για άσκηση ίσως αυτή η τσάντα σου δώσει ένα κίνητρο. Αν μη τι άλλο μπορεί να εμπνεύσει τους γύρω σου για να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

Δεν νοίζω ότι το περιεχόμενο αυτής της χαρτοσακούλας θα τον κάνει να μοιάζει σαν Άδωνη. Αλλά σίγουρα θα κάνει εντύπωση στα κορίτσια ή το λιγότερο θα δείξει ότι έχει την αίσθηση του χιούμορ με αυτήν την καλογυμνασμένη σακούλα.

Ίσως φανεί μακάβριο να κυκλοφορείς με τσάντα που δείχνει έναν κρεμασμένο. Νομίζω ότι το μύνημα αυτής της τσάντας είναι Ζήσε τη κάθε στιγμή της ζωής σου σαν να ήταν η τελευταία.

Σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο όταν κάποιος το κάνει σε σένα. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν είναι τα δικά σου μαλλιά.

Πολύ χρήσιμη τσάντα. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις άνετα όταν δείς κάποιον στο δρόμο που αντιπαθείς και δεν θέλεις να σε αναγνωρίσει. Απλά κρύβεσαι πίσω από αυτήν.
Αυτή η τσάντα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.

Ενώ αυτές οι τσάντες δείχνουν πραγματικά επώδυνες.

Τσάντα που θα μπορούσε να ήταν ένας τρόπος να αποθηκεύουν οι βρυκόλακες το γευματάκι τους.

Αυτή η τσάντα μου θυμίζει τη Ραπουνζέλ. Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου